De ce filtrul de apa vie GAV?

DE ce DA filtrul de apa vie GAV:

  • Imbunatateste structura apei – o restabileste la starea ei naturala: apa de ghetar.
  • Incarca apa energetic.
  • Apa GAV spala mai bine datorita faptului ca este mai putin dura
  • Apa GAV clateste mai bine datorita faptului ca este oxigenata
  • Creste capacitatea apei de a acumula mai multa caldura.
  • Creste temperatura de fierbere a apei cu 1,5-3 grade Celsius.
  • Apa se incalzeste mai repede cu 7-25%.
  • Creste viteza de propagare a undelor de caldura prin apa.
  • Apa vie regenerata poseda proprietati antibacteriene / antiseptice atit pentru uz intern cit si extern (opreste raspindirea infectiilor in organism).
  • Imbunatateste igiena cavitatii bucale.
  • Imbunatateste sanatatea gingiilor.
  • Imbunatateste sanatatea dintilor.
  • Imbunatateste igiena partilor intime ale corpului.
  • Normalizeaza starea hemoroizilor.
  • Apa GAV Curata mai bine porii pielii.
  • Pielea (al doilea plamin al organismului) respira mai bine – ceea ce influenteaza strict pozitiv sanatatea intregului organism incepind cu sanatatea inimiii, ficatului, pancreasului si terminind cu sanatatea firelor de par.
  • Apa Vie previne si reduce aparitia cosurilor.
  • Apa Vie dezinfecteaza mai bine hainele si obiectele de lengerie de pat si intima fapt util atit pentru sanatatea copiilor cit si pentru sanatatea celor maturi.
  • Apa Vie incetineste de 3-5 ori depunerea microbilor pe obiectele / accesoriile de uz sanitar/igienic ,baie, lavoar, cabina de dus, periutele de dinti si buretii de baie,W.C, pisoar.
  • Se imbunatateste semnificativ gustul bauturilor preparate pe baza de apa vie: sucuri, ceaiuri, cafea, compoturi, bauturi carbogazoase, bere, rachiuri, vodca si alte bauturi tari, vinuri etc.
  • Apa vie imbunatateste cu 15-25 % calitatea amestecurilor pentru constructii ceea ce permite economii de 5-10% din materialele de baza (ciment, cleiuri, adezivi, etc.).
  • Amestecurile de beton produse pe baza de apa vie se intaresc mai repede.
  • Apa vie imbunatateste proprietatile reologice ale amestecurilor de beton (tasarea conului de beton se mareste cu 3-6 centimetri).
  • Se mareste capacitatea amestecurilor de beton de a tine apa cu 0,25-0,65%.
  • Apa Vie creste rezistenta betonului fata de umiditate.
  • Apa Vie creste densitatea betonului.
  • Betonul umple mai bine formele.
  • Desfacerea in straturi a betonului scade de 2,7 – 3,4 ori in comparatie cu betonul preparat pe baza de apa obisnuita.
  • Economia cimentului la un cub de beton e de 5-10% (la 1000 de tone se economisesc 50-100 de tone).
  • In multe cazuri in procesul producerii betonului se poate evita folosirea plastifiantilor (plastificatorilor si superplastificatorilor) – aceste substante .sunt otravitoare.
  • Folosirea generatoarelor de apa vie la sute de intreprinderi de producere a betonurilor grele si usoare atit pentru uz industrial cit si civil au dat rezultate net superioare.
  • Apa vie necesita un timp mai scurt de fierbere pentru a fi fara microbi (apa fiarta prea mult nu e buna pentru sanatate).
  • Apa vie hidrateaza mai bine celulele organismului uman (deshidratarea e prima cauza a majoritatii bolilor), datorita tensiuni superficiale foarte mici
  • Apa vie scade utilizarea detergentilor cu 35-70%.
  • Apa vie incetineste cresterea depunerilor de calcar de 2-8 ori in : masinile de spalat;sistemele de incalzire a apei;boilere;vase;tevi;tehnica sanitara;pompe;sistemele traditionale de conditionare / reconditionare a apei.
  • Scade necesitatea adaugarii clorului cu 35-55%:
  • bazinele publice folosesc acest avantaj pentru a economisi compusii pe baza de clor;
  • bazinele publice folosesc acest avantaj pentru a reduce efectul nociv al clorului asupra organismului uman;
  • acest avantaj permite schimbarea mai rara a apei din bazinele publice fara risc pentru sanatatea celor care il frecventeaza.
  • Se incetineste procesul natural de alterare / inverzire a apei de 3 -17 ori.
  • In pescarii pestii cresc mai mari si mai sanatosi si sunt mai gustosi – e necesara doar plasarea Generatorului de Apa Vie pe sistemul de improspatare a apei.
  • Sporeste productia agricola cu 15 – 75% si scade necesitatea irigarii cu 10 – 20%.
  • Apa GAV creste eficienta ingrasamintelor cu 35-65%:
  • pentru a obtine acelasi efect puteti folosi cel putin cu 30% mai putin ingrasamint;
  • in cazul „amestecurilor pe baza de apa” de ( ingrasaminte organice ) / ( ingrasaminte minerale ) efectul lor e mai puternic si de durata mai lunga;
  • se obtin atit economii de bani cit si castiguri in productie.
  • Apa GAV creste cu 35-55% eficienta solutiilor „medicamentoase” pentru culturile agricole:
  • obtineti acelasi efect economisind 30-50% din substantele active;
  • produsele agricole sunt ecologic mai pure;
  • scade incidenta intoxicarilor alimentare cu produse prea „stropite”;
  • obtineti economii in cazul procurarii „medicamentelor” agricole.
  • Apa vie reduce incidenta bolilor la culturile agricole.
  • Scade necesitatea insecticidelor si pesticidelor cu 25-55%.
  • Creste rezistenta plantelor fata de perioadele secetoase ale anului.
  • Apa vie creste procentajul incoltirii semintelor.
  • Ofera un gust deosebit fructelor culese de pe plantele udate cu apa vie.
  • Stimuleaza cresterea florilor.
  • Apa vie scade timpul de coacere a fructelor si legumelor.
  • Stimuleaza cresterea in greutate a animalelor de casa cu 5-35%.
  • Apa vie creste capacitatea de reproducere a animalelor de casa / domestice (Exemplu: Gainile fac mai multe oua pe an).
  • Creste procentajul oualor fertile (gaini, rate, curci, gaste, etc).
  • Creste procentajul puilor vii iesiti din oua.
  • Blana (lina) animalelor e mai deasa si mai calitativa.
  • Apa GAV stimuleaza producerea laptelui la animalele de lapte (vaci, capre, oi).
  • Reduce incidenta bolilor la animalele de casa / domestice.
  • Imbunatateste gustul mincarurilor si bauturilor preparate pe baza de Apa GAV.
  • Mancarea preparata pe baza de apa vie se asimileaza mai usor astfel imbunatatind intreg procesul digestiei.
  • Mancarea preparata pe baza de apa vie ( – ciorbele, borsurile, zemele, sosurile, etc – ) sunt mai bogate in substantele nutritive (vitamine si minerale) continute de ingredientele folosite.
  • Mancarea preparata pe baza de Apa GAV este mai consistenta cu 15-35%.
  • creste activitatea biologica si coagularea in procesul difuziei;
  • creste texturizarea si omogenitatea siropului;
  • procesul de separare prin evaporare se accelereaza;
  • zaharul ca si produs final capata albeata stabila de zapada;
  • se reduce simtitor dependenta diabetica.
  • Apa vie scade riscul diabetic al bauturilor si alimentelor ce contin zahar (ceai, cafea, suc, apa gazoasa, prajituri, torturi, etc).
  • Dulceturile preparate pe baza de apa vie au un gust mult mai fin.
  • In dulceturile preparate pe baza de apa vie puteti pune cu 10-15% mai putin zahar.
  • Muraturile preparate pe baza de apa vie sunt mai fine la gust.
  • La prepararea muraturilor cu apa vie puteti folosi cu 10-20% mai putina sare (prea multa sare dauneaza sanatatii).
  • ABSOLUT toate mancarurile preparate pe baza de apa vie se  vor strica mai greu.
  • In procesul prelucrarii carnii datorita apei vii:
    • creste ritmul maturizarii carnii tocate (farsului);
    • scade pina la zero folosirea fosfatilor;
    • creste cantitatea produsului final folosindu-se aceeasi cantitate initiala de carne tocata cruda;
    • la prelucrarea termica se pastreaza norma necesara de umiditate;
    • se imbunatatesc calitatile organoleptice;
    • termenul de pastrare e mai mare.
  • In procesul prelucrarii laptelui datorita apei vii sunt inregistrate urmatoarele imbunatatiri:
    • se mareste dizolvabilitatea laptelui praf;
    • creste viscozitatea amestecurilor;
    • creste productia untului din aceeasi cantitate de materii prime;
    • creste activitatea biochimica a drojdiilor;
    • creste procentajul proteinelor in brinzeturile preparate pe baza de apa vie;
    • creste termenul de pastrare a lactatelor;
    • creste asimilarea produselor lactate de catre organismul uman.
  • In procesul producerii bauturilor alcoolice pe baza de apa vie se observa urmatoarele imbunatatiri:
    • se imbunatateste omogenitatea amestecului de apa-sirop-spirt;
    • se imbunatateste absorbtia si activitatea biologica;
    • bauturile alcoolice capata un gust mai moale;
    • se evidentiaza gustul bauturii;
    • se evidentiaza aroma bauturii;
    • bauturile capata efect profilactic si puritate ecologica;
    • scad efectele post-consumatorii ale alcoolului.
  • In procesul producerii bauturilor nealcoolice sau slab alcoolizate pe baza de apa vie se observa urmatoarele imbunatatiri:
    • creste omogenitatea bauturilor;
    • componentele se amesteca mai bine;
    • creste termenul de pastrare al bauturii;
    • bautura potoleste mai bine setea;
    • se evidentiaza gustul si aroma bauturii;
    • se imbunatateste asimilarea bauturii;
    • bautura capata proprietati profilactice.
  • Piinea preparata pe baza de Apa GAV e mai placuta la gust.
    • La aceeasi cantitate de faina se poate adauga cu 10-15% mai multa apa ceea ce duce la marirea productiei finale.
  • Cafeaua preparata pe baza de Apa GAV nu e atit de amara si are un gust mai bun.
    • Apa GAV scade simtitor efectele secundare nedorite ale cafelei.
  • Cremele, jeleurile si alte produse de desert preparate pe baza de Apa GAV sunt mai consistente.
  • Apa GAV Imbunatateste clasa energetica a dispozitivelor ce folosesc apa vie cu 15-45% (de exemplu de la clasa energetica B pina la clasa energetica A+):
    • masinile de spalat;
    • pompele de apa;
    • sistemele de conditionare a aerului;
    • sistemele traditionale de reconditionare a apei;
    • sistemele de incalzire a apei;
    • refrigeratoarele.
  • Apa GAV prelungeste termenul de exploatare al dispozitivelor ce folosesc apa de 2-5 ori:
    • masinile de spalat;
    • pompele de apa;
    • sistemele de conditionare a aerului;
    • sistemelor traditionale de filtrare a apei;
    • sistemelor de reconditionare a apei;
    • sistemelor de incalzire a apei;
    • refrigeratoarelor;
    • Exemplu: Daca un filtru mecanic e recomandat de producator ca fiind valabil pentru filtrarea a 8 tone de apa, atunci cu ajutorul Generatorului de Apa Vie valabilitatea acestuia se prelungeste pina la 12-14 tone de apa. Efectul economic e evident.
  • Apa GAV prelungeste utilizarea aparatului de barbierit:
    • lama aparatului de barbierit se curata mai usor de par;
    • lama se mentine ascutita de 2 – 5 ori mai mult decit termenul indicat in specificatiile sale;
    • Sfat: Daca se maseaza fata cu apa vie imediat inainte de barbierit spuma de ras se aplica mai bine si barbieritul este mai putin iritant, pielea imbatrineste in timp mai incet si barba insureste mai tirziu.
  • Organismele vii nu cheltuie energia interna pentru asimilarea si adaptarea apei pentru consumul propriu – apa se asimileaza 100% fara pierderi de energie.
  • Se imbunatateste incarcatura energetica a apei.
  • Apa GAV are curenti electrici de la 20 μA la 110 μA.
  • Imbunatateste polaritatea fluidelor organismului uman.
  • Apa GAV intareste cimpul electro-magnetic (aura) al organismului uman.
  • Datorita apei vii organismul devine mai rezistent la radiatiile solare.
  • Pielea devine mai elastica.
  • Apa GAV previne aparitia petelor de piele.
  • Datorita apei vii pielea se „arde” mai greu de la efectele nocive ale razelor solare.
  • Apa GAV face bronzul solar mai calitativ si mai placut la vedere.
  • Sporeste cu 35-75% eficienta samponurilor anti-matreata.
  • Apa GAV sporeste eficienta cremelor si unguentelor de piele.
  • Sporeste cu 15-65% eficienta medicamentelor.
  • Apa GAV creste rezistenta organismului uman la radiatiile electro-magnetice si vibratiile nedorite din mediul inconjurator:
    • computere;
    • telefoane mobile;
    • unde radio;
    • unde tv;
    • raze X sau Roentgen;
    • undele ce provin de la miile de aparate ce introduc distorsiuni electro-magnetice in mediul ce ne inconjoara
  • Creste elasticitatea muschilor.
  • Apa GAV creste rezistenta intregului organism fata de efort.
  • Imbunatateste performantele sportive.
  • Apa vie normalizeaza prezenta lichidelor in organism.
  • Elimina treptat fara interventie brutala sarurile metalelor grele din organism (sarurile metalelor grele sunt cele ale metalelor radioactive, ale etalelor din aburii de benzina/diesel, ale metalelor din fumul de tigara, etc.).
  • Apa GAV reduce acumularea sarurilor in organismul uman.
  • Elimina procesele de acumulare a sarurilor la incheieturi.
  • Apa vie opreste acumularea sarurilor in rinichi.
  • Opreste acumularea pietrelor la ficat (calculii biliari).
  • Stimuleaza evacuarea pietrelor de la rinichi si ficat.
  • Apa GAV scade intensitatea si incidenta alergiilor.
  • Datorita faptului ca apa vie clateste foarte bine:
    • scade efectul alergic al detergentilor atit pentru pielea maturului cit si pentru pielea copilului mic – acest avantaj e folosit atit in curatatoriile himice cit si in conditiile casnice;
    • ramine mai putin detergent in haine;
    • petele se spala mai bine;
    • pe haine nu ramin pete (dungi) de detergent, mai ales in cazul materialelor „stretch”;
    • in masina de spalat nu ramine nisip sau noroi chiar si in cazul in care in ea s-au spalat haine folosite in munci de constructie sau chiar incaltaminte;
    • probabilitatea congestionarii (astuparii) tevilor scade foarte mult – atit a tevilor din interiorul masinii de spalat cit si a celor de canalizare si nu numai;
    • in cazul in care masina de spalat nu se foloseste mai mult timp scade riscul deteriorarii ei din cauza uscarii depunerilor de noroi
  • Datorita faptului ca apa vie scade necesitatea detergentilor:
    • hainele isi pastreaza mai mult timp culoarea;
    • materialele isi pastreaza elasticitatea;
    • scade riscul ecologic al detergentilor asupra mediului inconjurator;
    • se obtin economii de bani.
  • Apa vie scade necesitatea/dorinta de a fuma, la unele persoane chiar apare repulsia fata de fumat.
  • Scade dorinta/necesitatea de a consuma bauturi alcoolice.
  • In caz de intoxicare alcoolica apa vie inlatura mai rapid efectele directe si secundare.
  • Apa vie sporeste eficienta medicamentelor.
  • Apa vie pe termen lung reduce efectele colaterale ale medicamentelor (sunt medicamentele pentru boli si sunt boli de la medicamente).
  • Creste rezistenta organismului la situatiile de stres continuu.
  • Apa GAV scade sensibilitatea ranilor fata de schimbarile vremii.
  • Scade intensitatea durerilor de spate.
  • Apa GAV scade intensitatea durerilor de la nivelul incheieturilor:
    • genunchi;
    • umeri;
    • miini;
    • glezne;
    • git;
    • coate;
    • degete.
  • Apa vie mbunatateste sanatatea parului.
  • Imbunatateste sanatatea unghiilor.
  • Apa vie ajuta la tratarea micozelor – sporeste eficienta tratamentelor antimicotice.
  • Imbunatateste calitatea somnului.
  • Apa vie creste imunitatea organismului.
  • Sporeste mobilitatea organismului.
  • Apa vie normalizeaza nivelul colesterolului din singe.
  • Normalizeaza nivelul colesterolului din ficat.
  • Datorita apei vii organismul mai usor se recupereaza din raceli sau alte convalescente.
  • Normalizeaza tensiunea arteriala.
  • Apa vie imbunatateste circulatia periferica.
  • Sporeste eficienta profilaxiei aterosclerozei.
  • Apa vie Creste rezistenta organismului fata de temperaturile extreme – fie prea frig sau prea cald.
  • Extremitatile organismului sunt mai rezistente la frig:
    • nasul;
    • degetele de la miini;
    • degetele de la picioare;
  • Apa GAV scade irascibilitatea (capacitatea de a pierde cumpatul).
  • Apa GAV scade din intensitatea durerile de cap, face ca durerile de cap sa fie mai rare.
  • Imbunatateste memoria.
  • Apa GAV imbunatateste vederea.
  • Scade incidenta si intensitatea bolilor de inima.
  • Apa GAV sporeste eficienta medicamentelor in  tratamentele bolilor de plamani.
  • Apa vie scade intensitatea si incidenta balonarilor (gazele din interiorul intestinelor ce creaza atit disconfort pentru organele interne cit si pentru cele externe).
  • Reduce disconfortul constipatiilor pina la disparitia completa a acestora.
  • Apa vie scade mirosul neplacut al transpiratiei organismului.
  • Scade transpirarea picoarelor.
  • Apa vie reduce mirosul neplacut al transpirarii picioarelor.
  • Apa vie sporeste efectele benefice ale suplimentelor nutritive:
    • -vitaminelor;
    • -mineralelor;
    • -extractelor din plante.
  • Apa vie scade efectele secundare nocive ale medicamentelor.
  • Datorita apei vii carnea fiarta e mai buna la gust si pastreaza o mai mare parte din proteine (majoritatea proteinelor in procesul fierberii se distrug reversibil – cu cit mai mult sunt fierte produsele ce contin proteine cu atit scade continutul de proteine).
  • Apa vie scade meteodependenta organismului.
  • Imbunatateste exponential efectele tratamentelor Homeopatice.
  • Dupa baie parul devine mai moale si mai elastic.
  • Dupa baie cu apa vie pielea nu ramane uscata si iritata.
  • Petele de pe faianta se formeaza mai greu si se sterg mai usor.

cmd

Lasă un răspuns

Translate »